ДОСТАВКА

Доставяме само на територията на България. Всички пратки идват с опция “преглед преди заплащане”.

КОГА ДА ОЧАКВАМ ПОРЪЧКАТА СИ?

Поръчки, направени след 14:00 часа се обработват на следващия работен ден.

След като бъде приета Вашата поръчка, ще получите автоматично генерирано съобщение на Вашата електронна поща, в което се съдържа номера поръчката Ви.

Когато поръчката Ви бъде подготвена за изпращане, ще Ви уведомим за това по електронната поща.

Bettera Books използва услугите на куриерска фирма „Спиди“. Доставките се осъществяват за около 3 работни дни от деня на поръчка, като се стараем поръчката да стигне до вас до 1-2 работни дни.

Точна цена на доставка се изчислява по време на поръчка. Приблизителна цена СПИДИ е 4.80 лв. Цена за доставка до адрес е 6.00 лв.

За пратки извън София може да отнеме ден повече. При поръчка в петък, събота и неделя доставката може да бъде изпратена към вас в понеделник или вторник. Не се колебайте да се свържете с нас, ако желаете доставката да бъде в различен ден от планувания от нас.

Не се извършват доставки на продукти в официални неработни дни и по време на национални празници.

Не се колебайте да се свържете с нас, ако желаете доставката да бъде в различен ден от планувания от нас.

При констатирани нарушения във външния вид на стоката се обърнете към куриера, който е длъжен да състави протокол за увреждане на пратката.

НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ

Наложен платеж – Наложеният платеж (в брой) е най-използваният метод за плащане. Продуктът заплащате на куриера при доставката.
Плащане с карта – Плащане с Дебитна/Кредитна карта (Mastercard, Visa, Maestro, VisaElectron)

ВРЪЩАНЕ

Съгласно чл.50 от ЗЗП, потребителят има право да се откаже от договора от разстояние без да посочва причина, без да дължи обезщетение или неустойка, с изключение на разходите за връщане на стоката. Срок за упражняване на право на отказ – 14 дни. Потребителят носи отговорност за намалената стойност на стоките, причинена от изпробването им, различно от необходимото, за да установи естеството, характеристиките или доброто им функциониране.

Връщането се осъществява при следните условия:

• запазен отличен търговски вид (продуктът не е скъсан, надраскан, смачкан и т.н.).
• не са налице повреди, причинени от неправилна употреба.
• запазена оригинална опаковка и етикет.

Цената за доставка при връщане на стока се поема от Клиент, освен в случаите, когато връщането е по вина на ИК “БЕТЕРА БУКС”.

За упражняване право на отказ Купувачът може да използва стандартния формуляр за отказ (изтеглете оттук и изпратете до имайл) или да изпрати следните данни на имейл: [email protected]:
1. Номер на поръчка
2. Имена на клиент
3. Телефон за връзка
4. IBAN на банкова сметка
5. Титуляр на сметката
6. Наименование на продукт/и за връщане

Възстановяването на заплатената сума ще се извършва в 14-дневен срок, считано от датата на прекратяване на договора за дистанционна продажба от страна на Купувача. Всяка върната поръчка подлежи на такса обработка, като се удържа 8 лв. от стойността на поръчката. Сумите се възстановяват по банков път – по посочена от потребителя банкова сметка.

На право на отказ не подлежат: съгласно чл. 57, ал.10 от ЗЗП – персонализирани продукти, периодични издания, списания; съгласно чл.57 ал. 13 от ЗЗП – цифрово съдържание, което не се доставя на материален носител; съгласно чл. 57, ал.9 от ЗЗП – запечатани звукозаписи или видеозаписи, които са разпечатани след доставката.

email: [email protected]

Shopping Cart
Scroll to Top