{{customer_first_name}}
ПОЛУЧИХМЕ ТВОЯТА ПОРЪЧКА, НО ЗАДРЪЖ ЗА СЕКУНДА...

Дишали сте през целия си живот;
Искате ли да научите как да дишате осъзнато, и само за 10 минути да вземете контрол над нервни кризи, ярост или емоции.. ако ще и да изнасяте реч пред 800 човека публика?

– СЕГА! научете древните йога тайни за осъзнато дишане с лесни за следване инструкции, разделени на няколко категории за различни дихателни упражнения и методи, за да се справите с всички предизвикателствата на ежедневието.

СПЕЦИАЛНА ОФЕРТА САМО ЗА ТЕБ!

Блажено дихание - Ниъл О`Mърку

САМО СЕГА: 17.50лв

Само в рамките на няколко минути!

🧠 По-добра памет
😌 Освобождаване от стреса
😴 Здравословен сън
🎯 Повишен фокус
🤝 По-добри взаимоотношения
💪 По-високо самочувствие
🌟 Висока самоувереност

Ще изпратим всички продукти с една пратка

Прочетете отзивите на хора, които вече са прочели и прилагат 📔„блажено дихание“

Тези, които са нови в дихателните упражнения, може да си помислят: „Ами аз дишам автоматично, какво трябва да науча за дишането? „ Ами можете да научите как да контролирате дишането си, за да облекчите стреса, тревожността и просто да се почувствате по-добре. А тази книга е чудесен наръчник за осъзнато дишане и горещо я препоръчвам.
Анета Н.
„Блажено дихание“ е чудесен наръчник за многобройните ползи от осъзнатото дишане. Автора разказва част от собствения си опит, обяснява причините, поради които дишането помага, и описва лесни за прилагане практики за ежедневието на всеки. Тази книга няма нищо излишно, още в самото начало започва с практическата част и оттам нататък надгражда към различни категории упражнения, като се наслоява, за да ви даде цялостно практическо ръководство по осъзнато дишане.
– В. Р.
Започнах да практикувам тези дихателни упражнения преди повече от година. Забелязвам няколко промени от това как чувствам, как мисля и как действам на дневна база. Препоръчвам да отделите 10 минути от сутринта си, дори още по- добре 10 минути вечерта (аз правя по 20 минути) всеки ден в дихателни упражнения. Ще бъдете по-спокойни, отпуснати и подготвени да се справяте с напрежението и стреса. Хората, с които живеете и работите, ще видят огромна положителна промяна. Не забравяйте да купите тази книга и за някои приятел, близък или роднина👍
– Мартин. М.
Блажено дихание - Ниъл О`Mърку

САМО СЕГА: 17.50лв

Ще изпратим всички продукти с една пратка

Scroll to Top