ЗА БЪРЗА ПОРЪЧКА: 0879 866 934

СПЕЦИАЛНО ЗА ВСИЧКИ, КОИТО ИСКАТ ДА БЪДАТ ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ..

ПРЕОДОЛЕЙТЕ СТРЕСА, ПОВИШЕТЕ ИМУНИТЕТА И ВЪЗСТАНОВЕТЕ ЖИЗНЕНОСТТА СИ: РАЗКРИЙТЕ СИЛАТА И ТАЙНИТЕ НА ВИМ ХОФ МЕТОДА И ЛЕДЕНИТЕ ВАНИ

Имате нужда от промяна – искате да се освободите от стреса, да подобрите здравето си. Опитвате се да влезете във форма, да се преборите със страха и тревожността или да победите депресията? Желаете да откриете различно решение за подобряване на цялостното здраве и благосъстояние. Това е напълно възможно чрез едно невероятно просто, но изключително мощно средство – силата на студа и ледените бани.

Силат на студа - Ниъл О`Mърку

"Книгата е супер полезна! Авторът ясно показва за физиологичните и психичните ползи от излагането на студ, както и от практикуването на различни видове дихателни техники. Вече от известно време практикувам ледени душове и това ми спомогна да повиша имунитета и да се отърва от напрежението! Изпробвах и различните дихателните упражнения от книгата и ми харесва как се чувствам след това... Ако търсите работещ начин да се справите със ежедневното напрежение и силен имунитет, тази книга ще ви помогне да постигнете това.!"
- Емил Борисов

Откъде да започнете?

Ниел О' Мърку, сертифициран треньор на Вим Хоф Метода – разкрива как да интегрирате студа и ледените вани в ежедневието си, за живот, в който НЕ просто оцелявате, а процъфтявате!

"СИЛАТА НА СТУДА" е помогнала на:

Искам да започна промените веднага.

Научете как да се справяте със здравословните проблеми като хронична болка, астма, депресия, тревожност и влошено цялостно здраве.

Тази книга разкрива реалната история на Ниел О’Мърку и разкази на негови клиенти от 20 годишната му практика като преподавател по здравословен начин на живот и инструкор на Вим Хоф Метода.

Ще научите как да и други хора като вас са преодоляли многобройни препятствия по пътя си и благодарение на ледените вани и Вим Хоф Метода, като поемат обратно контрола над тялото и ума си.

Разбетете как те постигнаха върхова физическа и психическа форма, за да могат да се възползват максимално от деня си и да вземет най-доброто от живота си.

Живот БЕЗ ПОВЕЧЕ …
Умора. Болка. Стрес.

Те състояния се отразяват на продуктивността ви.

Лишават ви от ценно време за близките ви или за нещата, които обичате.

Влошават качеството на живота ви.

Можете ли да си представите какво е да сте лишени от тези оплаквания в по-голямата си част от живота?

Ще влизате в офиса с бодра стъпка и ще работите на пълни обороти.

А след това да имате енергията да се срещате с приятели или и да се занимавате с лични проекти или хобита.

През нощта да се наслаждавате на спокоен сън, а на сутринта ще се събуждате пълни с енергия, готови да повторите всичко това отново.

Добрата новина е, че не е нужно да оставате само с мечите и празни надежди за по-добър живот…

В днешно време има много методи, които ви обещават да постигнете какви ли не резултати.

Но Вим Хоф Метода и ледените вани е решение, което наистина си струва да опитане!

Не само заради доказаните резултати върху милиони хора, но и заради многобройните предимства, кой той носи.

📔„Силата на студа“ НЕ Е поредната селф-хелп книга, а изчерпателно ръководство за Вим Хоф Метода, за ползите от излагане на студено, лични истории и ръководство стъпка по стъпка, как да приложите всичко това във вашето ежедневие само за 14 дни.. Ето няколко факта:

Здравето, Усещането За Смисъл И Удовлетворение От Живота Няма Цена.
Книгата Струва Само 23,50 лв.

Прегледайте част от книгата, за да се убедите, че ви даваме това, което обещаваме – възможност за преосмисляне и превръщане на сивото ежедневие в щастлив живот

твърди корици, луксозно издание

Прочетете отзивите на хора, които вече са прочели и прилагат 📔„Силата на студа“

Румен Н.

4.9/5

"Признавам си, в началото бях скептично настроен. Имам познати които практикуват и идеята за киснене в студена вода изглеждаше малко нелогично, имайки предвид, че цял живот са ни повтаряли от деца обуй си чорапите ще се разболееш и прочие. Но лед като прочетох "Силата на студа", гледната ми точка се промени напълно. Проницателните истории на автора и научните обяснения ме убедиха. От три месеца включвам студени душове и дихателни техники и резултатите наистина са значителни. Имам повече енергия, по-добро настроение и се чувствам физически много здрав! Ако се колебаете, купете си и прочетете тази книга. Може наистина да ви е много полезна."

5/5

"Няма как да не препоръчам "Силата на студа"! Стратегията на автора за започването на студени душове и излагане на студ съчетано с дихателните техники значително улеснява процеса. Правя по 2-3 душа на седмица за около 3 минути всеки. Забелязвам съществени подобрения в цялостното си здраве. И най-вече по-малко безпокойство. Повярвайте ми, тази книга си заслужава всяка стотинка!"

София К.

Иван х.

5/5

Винаги съм се интересувал от холистичните практики и студените душове ме заинтригуваха. Книгата предоставя достъпни и разбираеми съвети как да ги внедрим в ежедневието. Друга част от акцентът в книгата върху целенасоченото дишане и контрол над ума по време на излагане на студ. Прилагам стъпките от книгата и забелязвам от намаляване на стреса до повишаване на умствената яснота. Препоръчвам!

5/5

"Нека започна с това, че винаги съм била зиморничава. Обичам да се къпя с 42 градуса вода. Дори август месец морската вода ми е студена! А мисълта да си взема студен душ предизвикваше тръпки по гърба ми. Но от известно време страдах от слаб имунитет, хронично възпаление и болки в ставите, без желание да правя каквото и да е било – бях готова да опитам всичко. Вече бях изпробвала различни неща - лекарства, рейки терапии, хранителни режими и други методи, без някакво облекчение. Тогава се натъкнах на информация за студените вани понеже набират голяма популярност напоследък. От отчаяние, реших да опитам. Следвах ръководството стъпка по стъпка, описано в книгата "Силата на студа" и това промени сериозно нещата за мен. Не само имам подобрение във физическото ми здраве (по-силен имунитет и облекчение на болките), но и цялостното ми благосъстояние (по-малко тревоги и спокойствие). Никога не съм мислила, че ще го кажа, но приемането на студа наистина може да променя живота."

Мария А.

Силат на студа - Ниъл О`Mърку

Разберете на вас какво ви пречи да имате здравето, любовта, благосъстоянието, за което сте мечтали и отстранете пречките между вас и щастието

Кой е авторът на това ръководство?

5/5

Наистина полезно ръководство

5/5

Супер е!

5/5

Помогна ми много

5/5

Чудесна книга. Благодаря!

Ниел О'Мърку

Ниeл е прекарал по-голямата част от съзнателния си живот, помагайки на хората да подобрят здравето си, да се чувстват по-спокойни, по-уверени и по-свободни и любящи. Той е:

  • Експерт по здравословен начин на живот с над 20 години опит
  • Автор на бестселъра “Блажено дишане”
  • Сертифициран инструктор по метода на Вим Хоф, ниво 3 (най-високото ниво на експертиза, което се присъжда на инструктори )
  • Преподавател по техники за хармонично дишане и “дишане-тяло-ум”
  • Специалист по билколечение
  • Експерт по холистична терапия
  • Инструктор по рейки
  • Бивш международен атлет

КОЛИЧЕСТВАТА СА ОГРАНИЧЕНИ

ОЩЕ СЕ КОЛЕБАЕТЕ?
Искате да живеете по-добре, но не знаете дали тази книга е вашият начин?

Силат на студа - Ниъл О`Mърку

Тази книга ще ви предостави всичко необходимо, за да разкриете напълно потенциала на метода на Вим Хоф и да го използвате за вашата полза - от укрепване на здравето до постигане на по-голямо щастие и удовлетвореност.

Побързайте! Количествата са ограничени!

БЕЗ РИСК, 100% гаранция за връщане на парите!

Ако се окаже, че не е подходяща за вас, можете да я върнете до 14 дни след доставката ѝ.
Ние ще ви възстановим парите без да задаваме въпроси

Scroll to Top