ЗА БЪРЗА ПОРЪЧКА: 0879 866 934

искаш ли да научиш отговорите на всичките въпроси за готвенето?

Без повече несполучливи опити и безвкусни ястия!

Готви по-вкусни, по-хранителни и здравословни ястия, като използваш основни принципи, практически съвети и техники в готварството.

Единствена по рода си книга, която обхваща всички основни точки от А до Я, защо, какво и как се случва в готварството.

Сдобий се с "научно" ноу-хау, и издигни готвенето си на ново ниво.

В книгата "НАУКАТА В КУЛИНАРИЯТА" ще намериш:

Науката в кулинарията - д-р Стюарт Фаримонд

РАЗГЛЕДАЙТЕ ЧАСТ ОТ СЪДЪРЖАНИЕТО НА КНИГАТА

Какво Споделят Читателите

ГАРАНТИРАНО,  Без повече несполучливи опити
и безвкусни ястия!

Елена н.

4.9/5

Знам изключително много за готвенето, но и тук научих много - за техниките, за многото "митове", които съществуват около темата. Мога само да препоръчам книгата.

5/5

Книгата напълно оправда очакванията ми. Надявах се на книга, която да ме доближи до контекста на готвенето, без да навлиза прекалено много в химията. Точно толкова, че все пак да мога да разбера какво се се случва. Много добре илюстрирана, в крак с нещата и обхваща почти всичко, което можете да си представите.

Никола Г.

Наталия К.

5/5

Тази книга ме кара да се вълнувам. Всеки, който някога се е чудил какво точно се случва химически или физически по време на готвене, ще намери отговори тук! Има и много практически съвети за готвенето.

5/5

Наистина полезно ръководство

5/5

Супер е!

5/5

Помогна ми много

5/5

Чудесна книга. Благодаря!

д-р Стюарт Фаримонд

Tелевизионен водещ, учен в областта на храненето и автор на бестселъри.

ОТ АВТОРА

В книгата "НАУКАТА В КУЛИНАРИЯТА: Тайните, които ще ви превърнат в експерт" са застъпени фундаменталните кулинарни концепции и представени редом с практични съвети и полезни техники и инструкции за следване, стъпка по стъпка.

Ще намерете всички отговори на въпросите за готварството, в разбираемо поднесена информация в интригуващи глави, обхващащи всички основни видове храни - от месо, птици и морски дарове до зърнени храни, зеленчуци и билки.

Защо шоколадът е толкова вкусен? Може ли да се претопля сварен ориз? Как всеки път да приготвям перфектната пържола или да приготвям сочна риба?

НЕ СЕ БЕЗПОКОЙТЕ!
"НАУКАТА ЗА КУЛИНАРИЯТА:Тайните, които ще ви превърнат в експерт" е изчерпателно ръководство, което ще ви даде знанията и напътствия да се представяте като мастър шеф в кухнята!

Не се чуди, вземи сега
"НАУКАТА В КУЛИНАРИЯТА:
Тайните, които ще ви превърнат в експерт"

Усъвършенствайте готвенето си и научете тайните на кулинарната магия в книга, без аналог! Добрата рецепта има огромно значение, но ако успееш да овладееш “науката“, която стои зад готварството, ще достигнеш нови висини в кулинарията. НАУКАТА В КУЛИНАРИЯТА: Тайните, които ще ви превърнат в експерт – ще ти покаже как да минеш на следващо ниво, като пренесе науката за готвенето направо в кухнята ти. От приготвянето на страхотно ризото и мек сладолед до процеса на готвене на пара – тази гастрономическа готварска книга включва всичко от което се нуждаеш да готвиш правилно и по-вкусно! Това е най-добрият подарък за всеки уважаващ себе си кулинар или хоби готвач!
Науката в кулинарията - д-р Стюарт Фаримонд

Автор:
Език:
Страници:
Корици:
Тегло:
Размери:
Разпостранение:

д-р Стюард Фаримонд
Български
256
Твърди
1331 грама
261×220
Bettera Books

КОЛИЧЕСТВАТА СА ОГРАНИЧЕНИ

Науката в кулинарията - д-р Стюарт Фаримонд

БЕЗ РИСК, 100% гаранция за връщане на парите!

Вие сте напълно защитени от нашата 100% гаранция за връщане на парите. Ако не харесате нашите продукти през следващите 14 дни, ние с удоволствие ще възстановим парите ви. Без да задаваме въпроси!

Scroll to Top