ЗА БЪРЗА ПОРЪЧКА: 0879 866 934

СПЕЦИАЛНО ЗА ВСИЧКИ, КОИТО ИСКАТ ДА СЕ ПРЕДПАЗЯТ ОТ ОПАСНАТА И ПОГРЕШНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ЧРЕВНОТО ЗДРАВЕ, МИКРОБИОМАТА И "ЗДРАВОСЛОВНИТЕ" ДИЕТИ..

НОВА КНИГА БАЗИРАНА НА НАЙ-НОВИТЕ НАУЧНИ ИЗСЛЕДВАНИЯ ЗА ЧРЕВНИЯ БИОМ ЩЕ ВИ ПОМОГНЕ ДА СЕ ПРЕДПАЗИТЕ ot ДЕЗИНФОРМАЦИЯТА, МАРКЕТИНГОВИ ТРИКОВЕ, МОДНИ ДИЕТИ И НЕВЕРНИ ТВЪРДЕНИЯ!

Митове и истини за чревното здраве

НАУЧИ КАК ДА РАЗПОЗНАЕШ ОПАСНИТЕ И ПОГРЕШНИ СЪВЕТИ, КОИТО СА В РАЗРЕЗ С ОСНОВНИТЕ ПРИНЦИПИ НА ЧРЕВНОТО ЗДРАВЕ, които МОГАТ ДА ти навредят много..

В книгата "МИТОВЕ И ИСТИНИ ЗА ЧРЕВНОТО ЗДРАВЕ" ще намериш:

Ако искаш да се радваш на добро чревно здраве и да знаек как да действаш при чревни проблеми, тази книга е за теб:

Разгледай Част От Съдържанието На Книгата

Какво Споделят Читателите

Славка м.

4.9/5

„Ако сте се чудили как храната въздейства на тялото, тази книга е всичко, което търсите. В нея ще намерите много интересни подробности. Завладяващо четиво, което достига далеч отвъд митологията.“

5/5

„Книгата запознава читателя с тънкостите на чревната патология, разглежда различни храносмилателни проблеми, разкрива влиянието на храната върху червата и оспорва много твърдения за чревното здраве, разпространявани от уелнес индустрията.“

петя и.

калоян т.

5/5

„Чудесно четиво за всички любопитни хора, основано върху фактология и последните научни изследвания в областта.“

Не се чуди, вземи сега "МИТОВЕ И ИСТИНИ ЗА ЧРЕВНОТО ЗДРАВЕ:
Всичко за чревния микробиом и невидимата вселена в нас"

Независимо дали имаш въпроси относно пробиотиците, чудиш се за изкуствените подсладители или търсиш облекчение от храносмилателни проблеми, в тази книга ще намериш отговори базирани на най-новите научни знания и методологии. ДА, ТИ СИ НА ПРАВИЛНОТО МЯСТО!

МИТОВЕ И ИСТИНИ ЗА ЧРЕВНОТО ЗДРАВЕ ще те отведе на непознато досега пътешествие в екосистемата на микроскопичните същества в червата, като същевременно разкрива най-съвременните научни постижения в тази област. Написана от опитни световни научни изследователи, книгата е задължително четиво за всички искащи да подобрят здравето на червата си, храносмилането си, имунитета си, енергията си, и да научат инструментите за избор на диета и регулирането на килограмите.

Страници: 242
Корици: Меки
Тегло: 232
Размери: 135х185

КУПИ СЕГА КНИГАТА СЕГА!
НЕ ПРЕНЕБРЕГВАЙ ЕДИН ОТ НАЙ-ВАЖНИТЕ ОРГАНИ В ЧОВЕШКИЯ ОРГАНИЗЪМ.. ПОГРЕЖИ СЕ ЗА ЧЕРВАТА СИ И ТРЪГНИ ПО ПЪТЯ КЪМ ПО-ДОБРО ЗДРАВЕ!

КОЛИЧЕСТВАТА СА ОГРАНИЧЕНИ

Митове и истини за чревното здраве

ОФЕРТАТА ИЗТИЧА СЛЕД:

часа
мин
сек

Побързай! Количествата са ограничени!

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Книгата е подходяща за абсолютно всеки без значение от етапа, в който се намира. Книгата е много подходяща да си направите сам чудесен подарък на тема любима за вас. А ако решите да напавите подарък на ваш близък или приятел, то със сигурност няма начин да не остане очарован!

Книгата е 242 страници с размер 130х185 мм с меки корици. Напечатана върху качествена хартия и отлично книговезване, за да бъде устойчива на многократно разлистване и дълга употреба.

Може да я прочетете на един дъх преди да се върнете и да започнете да прилагате наученото от всяка глава.

Доставяме книгата с куриерска компания СПИДИ. Можете да поръчате с доставка до ваш адрес или до офис на куриера. Точната цена на куриерската услуга ще можеш да видиш, когато попълваш данните си за поръчка, като обикновено варира между 4,50 и 6,50 лв. в зависимост от адреса за доставка.

Може да платиш поръчката си с наложен платеж или кредитна/дебитна карта.

Всички пратки се изпращат с опция преглед. В делнични дни доставката се извършва до 48 часа, но всъщност огромна част от пратките ни пристигат още на следващия ден.

БЕЗ РИСК, 100% гаранция за връщане на парите!

Вие сте напълно защитени от нашата 100% гаранция за връщане на парите. Ако не харесате нашите продукти през следващите 14 дни, ние с удоволствие ще възстановим парите ви. Без да задаваме въпроси!

Scroll to Top