ЗА БЪРЗА ПОРЪЧКА: 0879 866 934

СПЕЦИАЛНО ЗА ВСИЧКИ, КОИТО ИМАТ ПРОБЛЕМИ С ЧЕРВАТА И ИСКАТ ДА НАПРАВЯТ ПРОМЯНА, НО НЕ ЗНАЯТ ОТКЪДЕ ДА ЗАПОЧНАТ

иСКАTE ЛИ ДА ПОДОБРИTE ЧРЕВНОТО СИ ЗДРАВЕ С нов ПОДХОД БАЗИРАН НА ПОСЛЕДНИТЕ НАУЧНИ ИЗСЛЕДВАНИЯ В ОБЛАСТТА САМО ЗА 4 СЕДМИЦИ?

Нов Подход, Който Ще Промени Живота Ви, Ще Ви Спести Време И Неусшешни Опити.. Ще Ви Предпази От Невярна Информация И Маркетинг Заблуди, Ненужни Продукти.. И Ще Ви Помогне Да Възстановите Здравето На Черватa, Да Бъдете По-здрави, По-щастливи И По-слаби!

Митове и истини за чревното здраве

"Страдах от чревни проблеми с години. Обиколих много лекари, но никой от тях не можа да ми помогне. Един дори ми каза, че имам проблем с главата ми. От два месеца прилагам нещата написани вътре и подуването на стомаха почти изчезна, изпражненията също са нормални, а изхождането по-често. Не твърдя, че съм на 100%, но бях забравила как би трябвало да се чувства здрав човек. Но вече се чувствам много по-добре!"
- Мария Димитрова

НОВА КНИГА БАЗИРАНА НА НАУКАТА ЩЕ ВИ ПОМОГНЕ ДА СЕ СБОГУВАТЕ СЕ С СТОМАШНИТЕ ПРОБЛЕМИ И ДА ВЪРНЕТЕ ЕНЕРГИЯТА И ЖИЗНЕНОСТТА СИ​

Изморени ли сте да се борите с ПРОБЛЕМИТЕ, БОЛКИТЕ, ВЪЗПАЛЕНИЯТА или капризна храносмилателна система?

Страдате ли от ЧРЕВЕН ДИСКОМФОРТ като:
❌ Газове
❌ Подуване
❌ Къркорене
❌ Пропускливи черва
❌ Раздразнено дебело черво
❌ Чревни болести, дори рак🦀
❌ Напрежение, Констипация, Кисилинен рефлукс

И усещанията за неразположение в коремната област са станали ежедневие за вас, то новата научно базирана книга 📘МИТОВЕ И ИСТИНИ ЗА ЧРЕВНОТО ЗДРАВЕ е точно за ВАС и ето защо..

Това не е просто поредната книга за здравето на червата – 📘МИТОВЕ И ИСТИНИ ЗА ЧРЕВНОТО ЗДРАВЕ съдържа впечатляващи факти и информация, както и приложими методи за възвръщане контрола над вашето чревно здраве, благосъстояние и комфорт.

Тази книга е ключът към справяне с стомашните проблеми и към едно по-щастливо, по-пълноценно и по-успешно ежедневие.

Побързай! Количествата са ограничени!

РАЗБЕРЕТЕ КАК ДА ИЗЛЕКУВАТЕ СТОМАХА СИ И ХРАНОСМИЛАТЕЛНИТЕ ПРОБЛЕМИ

Базирана на най-новата научна информация в областта, вие повече няма да бъдете жертва на изостанали във времето лекари, хитър маркетинг или поредните интернет лечители базирайки се единствено на техните убеждения БЕЗ знания и целящи да ви продадат магически продукт…

📘МИТОВЕ И ИСТИНИ ЗА ЧРЕВНОТО ЗДРАВЕ не се ограничава само до достоверна информация. Тя навлиза дълбоко в първопричините за дисбаланса в червата и предоставя информация за възстановяването и жизнеността на вашата храносмилателна система.

Независимо дали сте изморени от болките и дискомфорта наложени от червените проблеми или просто искате да се храните правилно за по-силен имунитет и здравословно тегло, в книгата ще намерите информация, която ще ви помогне да имате здравето което заслужавате!

Не позволявайте повече червените неразположения да ви спъват. Направете първата крачка към едно по-щастливо и здравословно съществуване, като вземете копие от книгата ОЩЕ ДНЕС!

Побързай! Количествата са ограничени!

Книгата е по-изчерпателна от последните 5 книги, които прочетох.

5/5

„Книгата запознава читателя с тънкостите на чревната патология, разглежда различни храносмилателни проблеми, разкрива влиянието на храната върху червата и оспорва много твърдения за чревното здраве, разпространявани от уелнес индустрията.“

- петя и.

Книгата е по-изчерпателна от последните 5 книги, които прочетох.

5/5

„Книгата запознава читателя с тънкостите на чревната патология, разглежда различни храносмилателни проблеми, разкрива влиянието на храната върху червата и оспорва много твърдения за чревното здраве, разпространявани от уелнес индустрията.“

- петя и.

НАУЧЕТЕ ТАЙНИТЕ ЗА ПО-ДОБРО ЗДРАВЕ И БЛАГОПОЛУЧИЕ

Чувствате ли се изгубени и несигурни в здравето на червата си? ГАЗОВЕ, ПОДУВАНЕ, КЪРКОРЕНЕ, БОЛЕСТИ, НАПРЕЖЕНИЕ… възпрепятстват ли ви здравословни проблеми, за да живеете пълноценно и на максимум като:

❌Хранителни непоносимости, ❌Хронично възпаление, ❌Гастрит, ❌Колит, ❌Безсъние, ❌Депресия, ❌Алергии, ❌Хормонални проблеми, ❌Хашимото, ❌Автоимунни заболявания, ❌Диабет или Рак, ❌ Болки в Ставите, Артрит, Ревматизъм…

📘МИТОВЕ И ИСТИНИ ЗА ЧРЕВНОТО ЗДРАВЕ се разглежда различни проблеми и предлага стъпки у практически решения затова как най-накрая да си възвърнете контрола над здравето на червата, да намалите хроничните възпалителни процеси и да повишите имунитета си.

Сбогувайте се с дискомфорта и здравословните проблеми, вземете здравето си в свои ръце, и се радвайте качествен живот и по-добро здраве. БЕЗ ЛЕКАРИ И СКЪПИ ЛЕКАРСТВА.

С 📘МИТОВЕ И ИСТИНИ ЗА ЧРЕВНОТО ЗДРАВЕ ще придобиете знанията и увереността да се избавите от неприятните симптоми, храносмилателните проблеми и да възстановите здравето на червата си, да имате силен имунитет, повече енергия и жизненост, да се храните по-здравословно и да повишите цялостното си здраве.

Кажете КРАЙ на здравословните неволи и се поздравете с живот, изпълнен с жизненост и благополучие!

Побързай! Количествата са ограничени!

Какво Споделят Читателите

5/5

Над десетилетие на мъчителни страдания от синдрома на раздразненото черво, тази книга ми помогна да открия работещо решение. В рамките на месеци следвайки информацията, безпощадните спазми, болки и подуване изчезнаха напълно. От отчаяна и слаба, се превърнах в енергична и освободена, изцяло възвърнала радостта от храненето. Чудесна книга!

Елена М.

Славка м.

4.9/5

„Ако сте се чудили как храната въздейства на тялото, тази книга е всичко, което търсите. В нея ще намерите много интересни подробности. Завладяващо четиво, което достига далеч отвъд митологията.“

5/5

„Чудесно четиво за всички любопитни хора, основано върху фактология и последните научни изследвания в областта. Наистина невероятно откритие! Следвайки съветите в нея, успях да възстановя естествения баланс в храносмилането си само за няколко месеца. Отново се радвам на пълноценен живот и без ограничения!"

калоян т.

Побързай! Количествата са ограничени!

EТО САМО МАЛКА ЧАСТ ОТ ТОВА, КОЕТО ЩЕ ОТКРИЕТЕ В КНИГАТА

Научно обосновани разкрития и решения за чревните заболявания

Най-новите научни изследвания за здравето на червата, като ще научиш какво казва науката в действителност за най-често срещаните причини за стомашно-чревни дисфункции като Синдром на раздразненото дебело черво, Пропускливи черва, Гастрит и всички останали заболявания.

Защо "познатия начин" за справяне с проблемите е погрешен или остарял

Открийте защо прилагането на "познатия начин" или конвенционалните методи за чревно здраве може реално да ви спъва от постигането на истинско облекчение и баланс.

Информация за ползите и вредите от различни видове храни

Това знание ще ви помогне да вземате информиран избор какво да консумирате за здравословен чревен микробиом, за оптимизиране на храносмилането, за повишаване на усвояването на хранителните вещества и за подобряване на цялостното здраве, имунитет и благополучие.

Знайни и незнайни "тъмни" тайни на индустрията

Книгата развенчава различни митове и акцентира върху честите заблуди и псевдонаука, свързани със диетите, хранителните навици, алергии, хранителните непоносимости и болести по червата, за да се сдобиеш със знанието да разграничаваш дезинформацията и да правиш правилния избор за здравето си.

Да подсигуриш здравето си това на теб и твоето семейство единствено и само с помощта на храна

Съдържа разнообразни, здравословни рецепти и полезни съвети, книгата 📘МИТОВЕ И ИСТИНИ ЗА ЧРЕВНОТО ЗДРАВЕ включва всички инструменти, от които се нуждаете, за да възстановете здравето си до края на живота си.

Побързай! Количествата са ограничени!

4.9/5

ВЗЕМЕТЕ ВАШЕТО КОПИЕ СЕГА..
САМО ЗА 25 лв.
и аз ще ви изпратя БЕЗПЛАТЕН бонус

Побързай! Количествата са ограничени!

4.9/5

ВЗЕМЕТЕ ВАШЕТО КОПИЕ СЕГА..
САМО ЗА 25 лв.
и ще ви изпратя БЕЗПЛАТЕН бонус

Побързай! Количествата са ограничени!

БЕЗ РИСК, 100% гаранция за връщане на парите!

Ако се окаже, че не е подходяща за вас, можете да я върнете до 14 дни след доставката ѝ.
Ние ще ви възстановим парите без да задаваме въпроси

Побързай! Количествата са ограничени!

СПЕЦИАЛНА ОФЕРТА

Вземете вашето копие на 📘МИТОВЕ И ИСТИНИ ЗА ЧРЕВНОТО ЗДРАВЕ сега само за 25 лв и ще ви изпратя БЕЗПЛАТНО книгата 📙ВЪЗСТАНОВИ ЗДРАВЕТО

Време е да преминете на следващо ниво и да постигнете вашите здравословни цели.

Време е да се погрижите за себе си и да се извлечете максимума в този живот.

Независимо дали имате въпроси относно пробиотиците, чудите се за изкуствените подсладители или търсите облекчение от храносмилателни проблеми, в тази книга ще намерите отговори базирани на най-новите научни знания и методологии. ДА, ВИЕ СТЕ НА ПРАВИЛНОТО МЯСТО!

📘МИТОВЕ И ИСТИНИ ЗА ЧРЕВНОТО ЗДРАВЕ ще ви отведе на непознато досега пътешествие в екосистемата на микроскопичните същества в червата, като същевременно разкрива най-съвременните научни постижения в тази област. Написана от опитни световни научни изследователи, книгата е задължително четиво за всики желаещ да подобри здравето си на червата, храносмилането си, имунитета си, енергията си, и да научи инструментите за избор на диета и регулирането на килограмите.

Но това не е всичко, което ще поличите ако поръчате още сега..
Когато закупите 📘МИТОВЕ И ИСТИНИ ЗА ЧРЕВНОТО ЗДРАВЕ, ще получите и:

✔️ КНИГАТА: ВЪЗСТАНОВИ ЗДРАВЕТО – Съдържа цялостна информация как да върнете здравето си със силата на храната, суперхраните и важните хранителни вещества, които могат да превърнат кухнята ви в лечебница, преливаща от имуноукрепващи средства. Независимо дали търсите решение на болести, вируси, хронични болки и възпаления, вредата от околната среда, в тази книга ще намерите стратегии и план за действие.

Дори нещо повече.. Книгата е специално ориентирана, за постигне на по-добро здраве без нужда от лекари, скъпи процедури и ненужни харчове!

ТАЗИ СПЕЦИАЛНА ОФЕРТА Е НА СТОЙНОСТ 39.90 лв.

СЕГА МОЖЕ ДА СИ ОСИГУРИТЕ ПО-ДОБРО ЗДРАВЕ, СИЛЕН ИМУНИТЕТ, ПОВЕЧЕ ЕНЕРГИЯ, ЗДРАВИ ЧЕРВА И БЕЗПРОБЛЕМНО РАБОТЕЩА ХРАНОСМИЛАТЕЛНА СИСТЕМА САМО ЗА 25 лв!

РЕДОВНА ЦЕНА: 39.90 лв.

ОФЕРТАТА ИЗТИЧА СЛЕД:

часа
мин
сек

Побързай! Количествата са ограничени!

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Книгата е подходяща за абсолютно всеки без значение от етапа, в който се намира. Книгата е много подходяща да си направите сам чудесен подарък на тема любима за вас. А ако решите да напавите подарък на ваш близък или приятел, то със сигурност няма начин да не остане очарован!

Книгата е 242 страници с размер 130х185 мм с меки корици. Напечатана върху качествена хартия и отлично книговезване, за да бъде устойчива на многократно разлистване и дълга употреба.

Може да я прочетете на един дъх преди да се върнете и да започнете да прилагате наученото от всяка глава.

Доставяме книгата с куриерска компания СПИДИ. Можете да поръчате с доставка до ваш адрес или до офис на куриера. Точната цена на куриерската услуга ще можеш да видиш, когато попълваш данните си за поръчка, като обикновено варира между 4,50 и 6,50 лв. в зависимост от адреса за доставка.

Може да платиш поръчката си с наложен платеж или кредитна/дебитна карта.

Всички пратки се изпращат с опция преглед. В делнични дни доставката се извършва до 48 часа, но всъщност огромна част от пратките ни пристигат още на следващия ден.
Scroll to Top