ЗА БЪРЗА ПОРЪЧКА: 0879 866 934

искаш ли да се издигнеш уменията си до ниво на майсторство в правенето на
домашни колбаси, мезета и деликатеси?

искаш ли да похапваш колбаси и мезета без вредни съставки и пълнежи, направени от истинско месо като от едно време?

Кажи КРАЙ на несполучливите опити!

Сега Може Да Правиш Превъзходни Домашни Колбаси, Мезета и Деликатеси – с Невероятен Вкус На Чисто Месо и Ароматни Билки, Идеално Осолени и Изсушени До Съвършенство... Твоите Майсторлъшки Колбаси Със Сигурност Ще Се Превърнат В Любимото Удоволствие На Цялото Ти Семейство..ммм

Запознай се с процеса на приготвяне на сушени меса, колбаси и деликатеси с това пълно ръководство и научи как да постигаш постоянни резултати.

В книгата "Майсторски Колбаси От нулата" ще намериш:

Майсторски колбаси От нулата - Тим Хейуард

ЕТО КАКВО ЩЕ ПОЛУЧИШ:

КНИГА – Майсторски Колбаси От Нулата

Спри да харчиш пари за скъпи колбаси от магазина! С Майсторски Колбаси От Нулата ще се превърнеш в истински майстор на вкусни домашни колбаси. Нашето пълно ръководство ще ти покаже как да приготвяш колбасите, които са толкова вкусни, че ще ти напомнят за старите времена. И най-доброто е, че ще ги правиш само на фракция от цената, която плащаш в магазина. БЕЗ повече компромиси с качеството – само истинско месо и най-добрите изпитани рецепти. ПОРЪЧАЙ Майсторски Колбаси От Нулата още сега и започни да произвеждаш вкусни и истински домашни месни деликатеси!
(Стойност: 28.90лв)

+ 6 ПОДАРЪКА (ЕЛЕКТРОННИ)

ПОДАРЪК #1: Калкулатор за контролирано осоляване

Спри да гадаеш и започни да контролираш ситуацията! С калкулатора за контролирано осоляване няма как да объркаш нещо вече! С помощта на този калкулатор ще знаеш точно колко време трябва да осоляваш месото, за да получиш най-вкусните резултати. Забрави за провалените опити и пропуснатите вкусни възможности!
(Стойност: 8лв)

ПОДАРЪК #2: Калкулатор за сухо осоляване

Спести си време и избегни грешки с нашия калкулатор за сухо осоляване. Никога повече няма да съсипеш партидата колбаси поради прекалено много или прекалено малко подправки (осоляване). Само въведи количеството месо, което искаш да осолиш и нашият калкулатор ще ти изчисли точното количество подправки, които трябва да добавиш. Никога не е било по-лесно да изчислиш една рецепта.
(Стойност: 8лв)

ПОДАРЪК #3: Калкулатор за мокро осоляване

С нашия калкулатор за мокро осоляване, ще можете да изчислиш пропорциите на подправки и сол точно и бързо. Гарантираме, че твоите колбаси ще бъдат винаги вкусни, перфектно и точно осолени. Не си позволявай да правиш грешки, защото може да ти струват скъпо и да похабиш нерви!
(Стойност: 8лв)

ПОДАРЪК #4: Сушене на колбаси - дневник

ВАЖНО.. Не прави компромиси с твоите домашно направени колбаси! Имаш нужда от незаменим помощник, който да те държи наясно за всеки един детайл по време на процеса на сушене на твоите мезета. Да, това от което се нуждаеш е "Дневника за сушене на колбаси"! С него ще следиш всеки етап от сушенето, като загуба на тегло, време на сушене, влажност, температура, ферментация и още много други подробности, които ще допринесат за твоите колбаси да бъдат не просто добри, а впечатляващо изумителни, и много вкусни!
(Стойност: 10лв)

ПОДАРЪК #5: Ръководство за безопасно съхранение на храната

Не рискувай да си доведеш хранително натравяне на себе си и твоите близки! Според последните научни изследвания, това е най-вредно за чревната флора и здраве на червата. С това ръководство за "Безопасно съхранение на храната" ще научиш, за какъв период може да съхраниш една храната свежа и безопасна за консумация. Никога повече няма да изхвърляш пари на боклука, защото храната е остаряла, развалена или негодна за консумация. Годна храна = грижа за здраве и благополучие!
(Стойност: 6лв)

ПОДАРЪК #6: Хранителни заболявания и безопасност

Има повече от 250 хранителни заболявания, които могат да бъдат причинени от бактерии (салмонела, листерия), вируси (норовирус), паразити (тении), токсини и химикали. НЕ РИСКУВАЙ да се разболееш от замърсена храна! В ръководството "Хранителни заболявания и безопасност" ще научиш как да предотвратиш замърсяването на храната, как да я съхраняваш правилно и как да избегнеш опасните болести.
(Стойност: 6лв)

ОБЩА СТОЙНОСТ: 74.90 ЛВ.

САМО ДНЕС за: 28.90лв.

(Спестяваш: 46лв)

Побързай!
Тиражът е ограничен само до 1000 броя

РАЗГЛЕДАЙ ЧАСТ ОТ СЪДЪРЖАНИЕТО НА КНИГАТА

Какво Споделят Читателите

ГАРАНТИРАНО Без повече несполучливи опити и
безвкусни мезета!

Антон Л.

4.9/5

Търсех книга с автентични рецепти и по специално за осолена сланина. Книгата е супер. Първо, е много интересна за четене. Второ, тя е информативна и изчерпателна, с ясни инструкции за сушене и опушване за начинаещите домашни мераклии.

5/5

Добре оформена, интересна книга, която съдържа ясни инструкции и хубави рецепти. Самите рецепти в по-голямата си част са традиционни и непретенциозни. Просто казано, те са изпитани, проверени и работят, като крайните продукти са изключително вкусни. Определено препоръчвам книгата.

Камен А.

Петър В.

5/5

От тази книга научих много за един от любимите ми видове храна - мезетата. Горещо я препоръчвам на всеки, който дори бегло се интересува от изкуството на колбасите, няма да остане разочарован. Не само представените техниката и теорията са информативни в книгата, но и рецептите са на много на място.

5/5

Книгата е чудесно ръководство, ако искате да се заемете с правене на собствени колбаси и/или консервиране на месо. Добре написана, съдържа приятна смесица от личен опит, наука и история. А свинския пай е наистина си заслужава.

Евгения к.

5/5

Наистина полезно ръководство

5/5

Супер е!

5/5

Препоръчвам

5/5

Чудесна книга. Благодаря!

Тим Хейуърд

Тим Хейуърд пише всяка седмица за Financial Times и е участник в предаването The Kitchen Cabinet на BBC Radio 4. През 2014, 2015 и 2022 г. печели наградата на Гилдията на писателите за храна "Журналист на годината", а през 2014 и 2022 г. е писател на годината на Fortnum and Mason. Той е автор на книгите "Food D.I.Y.", "The DIY Cook", "Knife", "The Modern Kitchen", "Loaf Story" и "Майсторски Колбаси От Нулата"

ОТ АВТОРА

"Майсторски колбаси От нулата" не типичен сборник с рецепти - това е наръчник за по-целенасочен и съзнателен живот. Това е любовно писмо към занаята на колбасарите, празник за запазване на традиционното хранене и призив за действие към домашните готвачи да поемат контрола върху храната, която ядат. Хейуърд насърчава читателите да забавят темпото, да не бързат и да се насладят на процеса на приготвяне на собствени колбаси, дори да нямат опит ще ви даде уменията и знанията, от които се нуждаете, за да създавате висококачествени и вкусни колбаси у дома.

НЕ СЕ БЕЗПОКОЙ!
"Майсторски Колбаси От нулата" е пълно ръководство, лесно за употреба заредено с множество снимки, практическите съвети и съвети за отстраняване на проблеми и обяснения какво работи и защо.

Не се чуди, вземи сега
"Майсторски Колбаси От нулата"

В това изчерпателно ръководство Хейуърд повежда читателя на пътешествие в изкуството на колбасите – от произхода на занаята до техниките, използвани от професионални майстори и месари по света. 

Ще научиш как да приготвяш разнообразни сушени месни продукти, включително бекон, шунка, наденици и други, като използваш традиционни методи и рецепти.

Съдържа подробни инструкции стъпка по стъпка и зашеметяваща фотография. Автора превежда читателите през целия процес на приготвяне на домашни колбаси – от избора на подходящи парчета месо до консервирането и съзряването на готовите продукти. Начина на поднасяне на информацията, споделения личен опит и прозрения, правят книгата изключително лична и увлекателна за четене.

Така че, независимо дали имаш опит или си начинаещ, който иска да разшири кулинарните си хоризонти, този книга е перфектният пътеводител в света на колбасите. Не изпускай това чудесно и важно четиво към твоята колекция от книги – поръчай своя екземпляр …

Започни с домашните мезета още днес!

КОЛИЧЕСТВАТА СА ОГРАНИЧЕНИ

ГОТОВ ЛИ СИ ДА ПРАВИШ ДОМАШНИ КОЛБАСИ ОТ ИСТИНСКО МЕСО И БЕЗ ИЗЛИШНИ ИЗКУСТВЕНИ ОЦВЕТИТЕЛИ ИЛИ КОНСЕРВАНТИ?
Не изпускай това предложение. Поръчайте сега твоето 📔 ръководство +
🎁6 подаръка и ПРАВИ ВКУСНИ ДОМАШНИ МЕЗЕТА!

Майсторски колбаси От нулата - Тим Хейуард

КАКВО ЩЕ НАУЧИШ:

ЕТО, КАКВО ЩЕ ПОЛУЧИШ, АКО ПОРЪЧАШ СЕГА:

Майсторски колбаси От нулата - Тим Хейуард

КНИГА — ПЪЛНО РЪКОВОДСТВО – Майсторски Колбаси От Нулата
(Стойност: 28.90лв)

Спри да харчиш пари за скъпи колбаси от магазина! С "Майсторски Колбаси От Нулата" ще се превърнеш в истински майстор на вкусни домашни колбаси. Нашето пълно ръководство ще ти покаже как да приготвяш колбасите, които са толкова вкусни, че ще ти напомнят за старите времена. И най-доброто е, че ще ги правиш само на фракция от цената, която плащаш в магазина. БЕЗ повече компромиси с качеството – само истинско месо и най-добрите изпитани рецепти. ПОРЪЧАЙ Майсторски Колбаси От Нулата още сега и започни да произвеждаш вкусни и истински домашни месни деликатеси!

+ 6 ПОДАРЪКА (ЕЛЕКТРОННИ)

ПОДАРЪК #1: Калкулатор за контролирано осоляване (Стойност: 8лв)

Спри да гадаеш и започни да контролираш ситуацията! С калкулатора за контролирано осоляване няма как да объркаш нещо вече! С помощта на този калкулатор ще знаеш точно колко време трябва да осоляваш месото, за да получиш най-вкусните резултати. Забрави за провалените опити и пропуснатите вкусни възможности!

ПОДАРЪК #2: Калкулатор за сухо осоляване (Стойност: 8лв)

Спести си време и избегни грешки с нашия калкулатор за сухо осоляване. Никога повече няма да съсипеш партидата колбаси поради прекалено много или прекалено малко подправки (осоляване). Само въведи количеството месо, което искаш да осолиш и нашият калкулатор ще ти изчисли точното количество подправки, които трябва да добавиш. Никога не е било по-лесно да изчислиш една рецепта.

ПОДАРЪК #3: Калкулатор за мокро осоляване (Стойност: 8лв)

С нашия калкулатор за мокро осоляване, ще можете да изчислиш пропорциите на подправки и сол точно и бързо. Гарантираме, че твоите колбаси ще бъдат винаги вкусни, перфектно и точно осолени. Не си позволявай да правиш грешки, защото може да ти струват скъпо и да похабиш нерви!

ПОДАРЪК #4: Сушене на колбаси - дневник (Стойност: 10лв)

ВАЖНО.. Не прави компромиси с твоите домашно направени колбаси! Имаш нужда от незаменим помощник, който да те държи наясно за всеки един детайл по време на процеса на сушене на твоите мезета. Да, това от което се нуждаеш е "Дневника за сушене на колбаси"! С него ще следиш всеки етап от сушенето, като загуба на тегло, време на сушене, влажност, температура, ферментация и още много други подробности, които ще допринесат за твоите колбаси да бъдат не просто добри, а впечатляващо изумителни, и много вкусни!

ПОДАРЪК #5: Ръководство за безопасно съхранение на храната (Стойност: 6лв)

Не рискувай да си доведеш хранително натравяне на себе си и твоите близки! Според последните научни изследвания, това е най-вредно за чревната флора и здраве на червата. С това ръководство за "Безопасно съхранение на храната" ще научиш, за какъв период може да съхраниш една храната свежа и безопасна за консумация. Никога повече няма да изхвърляш пари на боклука, защото храната е остаряла, развалена или негодна за консумация. Годна храна = грижа за здраве и благополучие!

ПОДАРЪК #6: Хранителни заболявания и безопасност (Стойност: 6лв)

Има повече от 250 хранителни заболявания, които могат да бъдат причинени от бактерии (салмонела, листерия), вируси (норовирус), паразити (тении), токсини и химикали. НЕ РИСКУВАЙ да се разболееш от замърсена храна! В ръководството "Хранителни заболявания и безопасност" ще научиш как да предотвратиш замърсяването на храната, как да я съхраняваш правилно и как да избегнеш опасните болести.

БЕЗ ПОВЕЧЕ НЕСПОЛУЧЛИВИ ОПИТИ!
Спести си провалените опити и похабеното време и продукти ...

САМО ДНЕС за: 28.90лв.

ОБЩА СТОЙНОСТ:74.90 ЛВ.

(Спестяваш: 46лв)

Побързай!
Тиражът е ограничен само до 1000 броя

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Книгата е подходяща за абсолютно всеки без значение от етапа, в който се намира – начинаещ или напреднал. Книгата е много подходяща да си направите сам чудесен подарък на тема любима за вас. А ако решите да напавите подарък на ваш близък или приятел, то със сигурност няма начин да не остане очарован!

Книгата съдържа 144 страници с размер 13.5х18 см и интегрални (твръди) корици. Напечатана върху висококачествена хартия и отлично книговезване, за да бъде устойчива на многократно разлистване и дълга употреба.

Ще намериш всички съставки във всеки квартален магазин.
Да, ще можеш да се справиш, дори и ако никога не си правил хляб преди. Всяка една рецепта е придружена с обяснения поднесени на разбираем език. Достатъчно е да следваш инструкциите в рецептите – няма как да сбъркаш.

Не! Вероятно и без това в кухнята си вече имаш всичко необходимо.

Подаръците са дигитални. Направени са така, за да може да се ползват на удобно за вас устройство (телефон, таблет или компютър). Ще получите фаилове с висока разделителна способност във формат PDF, които също можете да разпечатате при желанание.

За да ги получите е нужно да оставите валиден e-mail при направа на поръчката. Ако правите поръчка по телефон, ще намерите на последната страница на книгата код за сканиране, за да може да изтеглите бонус подаръците.

След като направиш поръчката си, ако има нещо за уточняване, наш сътрудник ще се свърже с теб за потвърждение по телефона. Книгита ще бъдат изпратена със СПИДИ до удобен за теб адрес или офис. Точната цена на доставка ще можеш да видиш, когато попълваш данните си за поръчка, като обикновено варира между 4,50 и 6,50 лв. в зависимост от адреса за доставка. Може да платиш поръчката си с наложен платеж или кредитна/дебитна карта. Всички наши пратки имат опция преглед. В делнични дни доставката се извършва до 48 часа, но всъщност огромна част от пратките ни пристигат още на следващия ден.

БЕЗ РИСК, 100% гаранция за връщане на парите!

Вие сте напълно защитени от нашата 100% гаранция за връщане на парите. Ако не харесате нашите продукти през следващите 14 дни, ние с удоволствие ще възстановим парите ви. Без да задаваме въпроси!

Scroll to Top