ЗА БЪРЗА ПОРЪЧКА: 0879 866 934

СПЕЦИАЛНО ЗА ВСИЧКИ,КОИТО ИСКАТ ДА ПРЕМАХНАТ ВРЕДНИТЕ ПРАКТИКИ ОТ СВОЕТО ЕЖЕДНЕВИЕ С ПОМОЩТА НА ПРАКТИЧЕСКИ СЪВЕТИ ПОДКРЕПЕНИ ОТ НАУКАТА..

Подобрете всяка сфера на живота си с малки промени в ежедневните си навици

Имате нужда от промяна, искате да сте по-спокойни и удовлетворени в личен и професионален план, опитвате се да влезете във форма, да имате по-хармонични отношения с партньора си или изобщо да имате партньор – желаете да вземете най-доброто от живота. Това е напълно възможно.

Изкуството на живота: 219 научнообосновани причини да преосмислите ежедневието си

Откъде да започнете?

От перфектния наръчник по биохакинг - 📔„Изкуството на живота“, който съдържа 219 научнообосновани причини да преосмислите ежедневието си

В книгата "ИЗКУСТВОТО НА ЖИВОТА" ще намериш:

Вие в коя група искате да попаднете?

Искам да започна промените веднага.

Притеснявам се дали няма да ми е скучно да чета научна литература

📔„Изкуството на живота“ НЕ Е поредната селф-хелп книга, а ръководство с научно обоснована информация, което ви помага да спрете да вярвате в често срещани митове и заблуди за навиците, здравето, дълголетието, храненето и суеверията

Усещането за смисъл и удовлетворение от живота няма цена. Книгата струва само 39,80 лв.

Прегледайте част от книгата, за да се убедите, че ви даваме това, което обещаваме – възможност за преосмисляне и превръщане на сивото ежедневие в щастлив живот

256 страници, твърди корици, луксозно издание

Прочетете отзивите на хора, които вече са прочели и прилагат 📔„Изкуството на живота“

ДАНИЕЛ Б.

4.9/5

В продължение на години съм търсил такава ценна книга, която да бъде истински полезна.. да наистина може да е много полезна, ако се прилагат съветите, защото са практични. Най-ценното е, че са представени тествани методи и инструкции за действие.

5/5

Хубава книга с увлекателни отговори на въпроси от ежедневието. Oтговаря на очакванията. Препоръчвам.

КИРИЛ Т.

СВЕТЛАНА П.

5/5

Тази книга е изключително завладяваща и наистина те накара да се замислиш за много неща и как да се чувстваш по-добре. Можеш да извлечеш много полезна информация от всяка сфера на живота и ежедневието като цяло. Дори ако не си фен на науката, на която се базира цялата книга, все пак ще намериш множество отговори на въпроси от бита. Чудесна книга или чудесен подарък!

5/5

В ежедневието изкачат хиляди от безсмислени до забавни въпроси, за които отговорите бяха объркващи, докато не прочетох тази книга. Препоръчвам горещо за всички, които търсят правилните отговори за здравето, спането, работата, диетата, почивката, взаимоотношенията и спорта.

НАТАЛИЯ К.

ТАНЯ Г.

5/5

Ако се чувстваш загубен и не знаеш откъде да започнеш промените, тази книга е идеална за теб. След като разбереш какво те дърпа назад, ще можеш да станеш по-продуктивен и постигаш по-добри резултати както в работата, така и в личен план. Ще разполагаш с повече време и енергия за заниманията, които те правят щастлив, като това връща усмивки на всички около теб. Вдигаш нивото на своето здраве - както физическо, така и ментално. Затова моят съвет е - вземи книгата.

Изкуството на живота: 219 научнообосновани причини да преосмислите ежедневието си

Разберете на вас какво ви пречи да имате здравето, любовта, благосъстоянието, за което сте мечтали и отстранете пречките между вас и щастието

Кой е авторът на това ръководство по биохакинг?

5/5

Наистина полезно ръководство

5/5

Супер е!

5/5

Помогна ми много

5/5

Чудесна книга. Благодаря!

д-р Стюарт Фаримонд

Д-р Стюарт Фаримънд е лекар, учен в сферата на храненето и храните,преподавател, автор на бестселър и телевизионен водещ. Негови статии редовно излизат в Independent, Daily Mail и New Scientist. Той е основател и редактор на онлайн списанието Guru, подкрепяно от Wellcome Trust – най-голямата в света благотворителна организация за медицински изследвания.

Според д-р Фаримънд много от дейностите, които приемаме за даденост, всъщност са в разрез със здравословния начин на живот. В 📔„Изкуството на живота“ той развенчава дългогодишни убеждения и митове с помощта на най-новите изследвания в областта на психологията, храненето, биологията и физиката и ви предлага 219 практически съвета как да подобрите ежедневието си.

КОЛИЧЕСТВАТА СА ОГРАНИЧЕНИ

ОЩЕ СЕ КОЛЕБАЕТЕ?
Искате да живеете по-добре, но не знаете дали тази книга е вашият начин?

Изкуството на живота: 219 научнообосновани причини да преосмислите ежедневието си

Ако искате да преосмислите ежедневните си навици и да достигнете нови висини в личен и професионален план, „Изкуството на живота“ ще ви помогне. Използвайте науката, за да се превърнете в по-добра, по-балансирана и усъвършенствана машина за постигане на всякакви цели.

Побързайте! Количествата са ограничени!

БЕЗ РИСК, 100% гаранция за връщане на парите!

Ако се окаже, че не е подходяща за вас, можете да я върнете до 14 дни след доставката ѝ.
Ние ще ви възстановим парите без да задаваме въпроси

Scroll to Top