ЗА БЪРЗА ПОРЪЧКА: 0879 866 934

СПЕЦИАЛНО ЗА ВСИЧКИ,КОИТО ИСКАТ ДА ПРЕМАХНАТ ВРЕДНИТЕ ПРАКТИКИ ОТ СВОЕТО ЕЖЕДНЕВИЕ С ПОМОЩТА НА ПРАКТИЧЕСКИ СЪВЕТИ ПОДКРЕПЕНИ ОТ НАУКАТА..

НОВА книга предоставя научно доказани конкретни действия за трансформиране на ключови аспекти в ежедневието, за постигането на оптимално благосъстояние, отлично здраве, успехи в бизнеса и любовта

Изкуството на живота: 219 научнообосновани причини да преосмислите ежедневието си

РАЗБЕРи КАКВО те СПИРА, за да ИМАш ЖИВОТА, ЗДРАВЕТО, щастието И БЛАГОСЪСТОЯНИЕТО, ЗА КОЕТО САМО си МЕЧТАЛ

В книгата "ИЗКУСТВОТО НА ЖИВОТА" ще намериш:

Авторът На Бестселъри Стюарт Фаримонд Представя НОВА Революционна КНИГА ЗА ЖИВОТА, Която Разкрива КАК ДА ПОДОБРИШ Ежедневието Си БАЗИРАНА На Най-новите Изследвания В Областта На Психологията, Храненето, Биологията И Физиката.

Разгледай Част От Съдържанието На Книгата

Какво Споделят Читателите

ДАНИЕЛ Б.

4.9/5

В продължение на години съм търсил такава ценна книга, която да бъде истински полезна.. да наистина може да е много полезна, ако се прилагат съветите, защото са практични. Най-ценното е, че са представени тествани методи и инструкции за действие.

5/5

Хубава книга с увлекателни отговори на въпроси от ежедневието. Oтговаря на очакванията. Препоръчвам.

КИРИЛ Т.

СВЕТЛАНА П.

5/5

Тази книга е изключително завладяваща и наистина те накара да се замислиш за много неща и как да се чувстваш по-добре. Можеш да извлечеш много полезна информация от всяка сфера на живота и ежедневието като цяло. Дори ако не си фен на науката, на която се базира цялата книга, все пак ще намериш множество отговори на въпроси от бита. Чудесна книга или чудесен подарък!

5/5

В ежедневието изкачат хиляди от безсмислени до забавни въпроси, за които отговорите бяха объркващи, докато не прочетох тази книга. Препоръчвам горещо за всички, които търсят правилните отговори за здравето, спането, работата, диетата, почивката, взаимоотношенията и спорта.

НАТАЛИЯ К.

ТАНЯ Г.

5/5

Ако се чувстваш загубен и не знаеш откъде да започнеш промените, тази книга е идеална за теб. След като разбереш какво те дърпа назад, ще можеш да станеш по-продуктивен и постигаш по-добри резултати както в работата, така и в личен план. Ще разполагаш с повече време и енергия за заниманията, които те правят щастлив, като това връща усмивки на всички около теб. Вдигаш нивото на своето здраве - както физическо, така и ментално. Затова моят съвет е - вземи книгата.

5/5

Наистина полезно ръководство

5/5

Супер е!

5/5

Помогна ми много

5/5

Чудесна книга. Благодаря!

д-р Стюарт Фаримонд

Tелевизионен водещ, учен и автор на бестселъри.

ОТ АВТОРА

Много от дейностите, които приемаме за даденост, всъщност са в разрез със здравословния начин на живот. 

В тази новаторска книга д-р Фаримонд развенчава дългогодишни убеждения и митове с помощта на най-новите изследвания в областта на психологията, храненето, биологията и физиката!

Пригответе се за вълнуващо пътешествие, където статистиката, инфографиките и митовете срещат действителната реалност!

“ИЗКУСТВОТО НА ЖИВОТА” не само развенчава псевдонауката, но и предлага над 219 практически съвета, как да подобрите ежедневието си, за да постигнете оптимално благосъстояние, отлично здраве, успехи в бизнеса и любовта.

НЕ СЕ БЕЗПОКОЙТЕ!
"ИЗКУСТВОТО НА ЖИВОТА: 219 научнообосновани причини да преосмислите ежедневието си" е изчерпателно ръководство, което ще ви даде знанията и напътствия, за да промените живота си към по-добър!

Не се чуди, вземи сега "ИЗКУСТВОТО НА ЖИВОТА:
219 научнообосновани причини да преосмислите ежедневието си"

Тази всеобхватна книга за здравословен начин на живот наистина съдържа всичко – от развенчаването на дългогодишни убеждения за регулиране на теглото, чревно здраве, суперхрани, увеличаване на продуктивността до здравословно хранене, спането, почивка, любов и спорт!

Ако искаш да преосмислиш ежедневните си навици, рутина и да подобриш живота си, за да достигаш нови висини, ИЗКУСТВОТО НА ЖИВОТА – ще ти помогне да минеш на следващо ниво, като използваш науката за да бъдеш по-добра, по-балансирана и усъвършенствана машина за постигане на всякакви цели!

Изкуството на живота: 219 научнообосновани причини да преосмислите ежедневието си

Автор:
Език:
Страници:
Корици:
Тегло:
Размери:
Разпространение:

д-р Стюард Фаримонд
Български
256
Твърди
1331 грама
261×220
Bettera Books

ПРЕВЪРНИ ТАЗИ ГОДИНА, В ГОДИНАТА НА БЛАГОПОЛУЧИЕТО И САМОУСЪВЪРШЕНСТВАНЕТО!

КОЛИЧЕСТВАТА СА ОГРАНИЧЕНИ

Изкуството на живота: 219 научнообосновани причини да преосмислите ежедневието си

Побързай! Количествата са ограничени!

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Книгата е подходяща за абсолютно всеки без значение от етапа, в който се намира. Книгата е много подходяща да си направите сам чудесен подарък на тема любима за вас. А ако решите да направите подарък на ваш близък или приятел, то със сигурност няма начин да не остане очарован!

Книгата е 256 страници с размер 22х26 см с твърди луксозни корици. Напечатана върху висококачествена хартия и отлично книговезване, за да бъде устойчива на многократно разлистване и дълга употреба.

Съдържа множество интересни статистически данни и инфографики, поднесени увлекателно в лек лесно за четене и разбиране стил. Може да я прочетете на един дъх преди да се върнете и да започнете да следвате стъпките, описани във всяка глава.
Може да намерите книгата в книжарници Сиела, Хеликон, Ориндж или Буктрайдинг. Също така можете да намерите книгата и във всички големи книжарници в страната, както и онлайн на www.ozone.bg

Доставяме книгата с куриерска компания СПИДИ. Можете да поръчате с доставка до ваш адрес или до офис на куриера. Точната цена на куриерската услуга ще можеш да видиш, когато попълваш данните си за поръчка, като обикновено варира между 4,50 и 6,50 лв. в зависимост от адреса за доставка.

Може да платиш поръчката си с наложен платеж или кредитна/дебитна карта.

Всички пратки се изпращат с опция преглед. В делнични дни доставката се извършва до 48 часа, но всъщност огромна част от пратките ни пристигат още на следващия ден.

БЕЗ РИСК, 100% гаранция за връщане на парите!

Вие сте напълно защитени от нашата 100% гаранция за връщане на парите. Ако не харесате нашите продукти през следващите 14 дни, ние с удоволствие ще възстановим парите ви. Без да задаваме въпроси!

Scroll to Top